Aspiratoare accesibile la pret – Top 5 sub 200 de lei

aspiratoare ieftine

Cautati aspiratoare la un pret accesibil? Azi va prezentam un top de 5 aspiratoare care sunt accesibile la pret si pentru buzunarul oricui. Fie ca esti in cautarea unui aspirator cu sau fara sac sau sa aspire pur si simplu praful si mizeria din casa, aceste 5 aspiratoare pot fi si pe placul tau pentru ca au pretul sub 200 de lei. Spor la cumparaturi!

Aspirator cu sac Albatros Active-Eco 3.5L 295W Tub Telescopic Filtru HEPA Gri active eco

Acest tip de aspirator are sac textil si vine la pachet cu optiunea de control variabil al puterii. De asemenea are filtru hepa, iar lungimea cablului este de 5 metri, destul de lung pentru cei care locuiesc in apartamente normale, de 2-3 camere care isi doresc aspiratoare eficiente. Puterea de aspirare este una medie, respectiv de 295 de W. Materialul din care este realizat este un plastic dur de culoare gri inchis. Ca si accesorii incluse, enumeram; perie pentru covoare si podele si accesoriu pentru locuri inguste. Acest aspirator beneficiaza de sistem automat de rulare al cablului  si beneficiaza si de protectie a motorului.

button_vezi-pret-imagini-detalii

Aspirator fara sac Samus Cyclonique Eco 210W tub telescopic Auriu CYCLONIQUE-ECO

Comparativ cu alte aspiratoare, acesta este fara sac. Are control variabil al puterii si filtru hepa iar cablul este de 5 metri, avand o capacitate de colectare de 2 litri. In plus fata de aspiratorul de mai sus, acesta beneficiaza de posibilitatea de a roti furtunul la 360 de grade. In schimb are o putere de aspirare mult mai mica, respectiv de 210 W dar la capitolul accesorii sta mai bine: perie pentru covoare si podele, accesoriu pentru spatii inguste si perie pentru tapiterii. Culoarea este aurie si are functia de retractare automata a cablului.

button_vezi-pret-imagini-detalii

 

Aspirator fara sac Orion OVC-1000 1.5L 1000W Tub Telescopic Filtru HEPA Rosu ovc-1000

Este un aspirator fara sac cu o putere de aspirare de 230 de W. Are functie de retractare automata a cablului si tub telescopic. Este de culoare rosu si are o capacitate de stocare a prafului de 1.5 litri. Vine cu accesoriu de curatat covoarele si podelele.

button_vezi-pret-imagini-detalii

Aspirator vertical Myria ASPS07VL 0.8L 800W Violet asps07vl

In primul rand este un aspirator vertical cu perie standard si cu o greutate de 2.25 kg. Are o capacitate de colectare de 0.8 litri si este violet. Ca accesorii enumeram: perie rotunda si accesoriu pentru spatii inguste. Acest tip de aspirator este foarte eficient in aspirarea covoarelor si a suprafetelor dure si are un nivel de zgomot de 76 de decibeli.

button_vezi-pret-imagini-detalii

Aspirator fara sac Cyclone Rohnson R147 Putere 1400W Auriu R147

Acest tip de aspirator este fara sac si vine cu un sistem de control al fluxului de aer, ceea ce il diferentiaza de alte aspiratoare. Totodata are o capacitate de colectare a prafului de 2 litri si o putere de aspirare de 320 de W. Cabul are functia de retractare automata iar accesoriile sunt urmatoarele: perie de covoare si podele si perie de spatii inguste. Este auriu, are tuburi telescopice din metal si are 4 niveluri de filtrare.

button_vezi-pret-imagini-detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *