Destinatii de vis: America in apus de soare

America

America sau tara tuturor posibilitatilor, dar si o lume de care te vei indragosti la primul apus de soare. Fie ca vorbim de peisaje muntoase, golguri spectaculoase sau roci masive sculptate de ape si vant, surprinderea acestora in apusul soarelui, va da experienta unei noti de neuitat.

Marele Canion, Arizona

Marele Canion este printre cele mai impresionante repere din lume si din America. Nu este de mirare ca uitam de apusul de soare odata ce ne aflam deasupra prapastiei masive sculptata de râul Colorado. Alegeti locul potrivit, si puteți viziona lumina soarelui cum se scufundă în jos-ul canionului, oferind un spectacol de nuante rosii si orange, oglindite in luciul raului. Fiti martori al luptei dintre zi si nopate si urmariti cum lumina soarelui dispare in labirintul rosu ca si cand aceasta este inghitita de rau.

Marele Canion

Orasul Bar Harbor

O destinație turistică populară pe insula Mount Desert, orașul Bar Harbor este un loc turistic popular și resedinta de vacanta pentru mulți dintre cei instariti. Poti sta practic oriunde pe insulă și vei obține imagini incantatoare dar, privind spre Golful Francez (Franchman Bay) vei fi coplesit de vederea extraordinara a soarelui ce apune. Daca esti norocos, ia in considerare faptul ca poti surprinde grupuri de balene care si ele se bucura de spectacolul oferit de natura.

Insula Orcas, Washington

O altă insulă de pe listă destinatiilor de vis din America, care are de asemenea iti taie rasuflarea cu panorame incantatoare si un apus de soare uimitor. Descoperit in 1791 de un grup de exploratori mexicani, Orcas Island este situat în largul coastei de nord-vest a Washington-ului, in Insulele San Juan. Avand in vedere ca majoritatea reliefului insulei este alcatuit din coline si dealuri inalte, puteti viziona caderea apusului de soare spre golgul Massacre Bay, o panorama de neuitat ce-ti va incanta privirea.

Muntele HaleaKala, Hawaii

Muntele Haleakala este un vulcan masiv, care cuprinde trei sferturi din insula Hawaiana Maui. Este un parc național de 123 km2 destinat vizitatorilor iubitori de calatorii pe trasee vulcanice si muntoase. Muntele Haleakala este apreciat si cunoscut in America datorita apusurilor unice, in care soarele dispare sub peisajul vulcanic, patruns de o ceta groasa, luand odata cu acesta imprejurimile minunate ale unei lumi virgine.

reduceriturism.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *