Fondul de ten – produs esential in realizarea unui make up reusit

Fondul de ten – produs esential in realizarea unui make up reusit

Machiajul defineste o femeie si ii da increderea necesara pentru a fi puternica. Unul din produsele care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de farduri a oricarei femei este fondul de ten. Alegerea unui fond de ten potrivit implica mai multi factori: tipul de ten, nuanta dorita si durata de persistenta. 

Daca vorbim despre un ten uscat, in primul rand ar trebui sa alegem un fond de ten care sa hidrateze si sa aiba factori de protectie. Mai mult, inainte de utilizarea fondului de ten, in cazul doamnelor care au ten uscat, este imperios necesar a se aplica o crema hidratanta pentru a se asigura o aderenta corecta a fondului de ten la piele. In cazul femeilor care au ten mixt/gras, fondul de ten necesar trebuie sa aiba aspect matifiant si pentru a potenta efectul acesteia de-a lungul zilei, este necesara utilizarea unei pudre.

In ceea ce priveste nuanta fondului de ten, specialistii recomanda combinarea a cel putin doua nuante pentru a obtine culoarea perfecta a tenului dvs. In cazul persoanelor care au pistrui, pentru a spori gradul de acoperire, poate fi utilizat un corector care sa acopere partial pistruii sau alte tipuri de imperfectiuni ale tenului. Totodata, la alegerea nuantei de fond de ten, este important sa incercam sa cumparam o nuanta cat mai apropiata de culoarea tenului, in cazul in care nu ne permitem sa achizitionam 2 nuante pe care sa le combinam. De asemenea se poate incerca armonizarea nuantei tenului cu pudra aplicata dupa.

Poti alege nuantele tale preferate de fond de ten de aici.

Durata de persistenta reprezinta un factor esential in alegerea unui fond de ten. Fie ca mergem la job sau la o petrecere, fondul de ten trebuie sa aiba un grad ridicat de persistenta. Pentru a obtine rezultate maxime, utilizarea unui primer si a unei creme bune de fata pot ajuta, ca, pe termen lung, fondul de ten sa persiste mai mult. De asemenea, asa cum am mai zis si mai sus, pudra joaca un rol important in fixarea fondului de ten si determina o persistenta mai mare.

Asadar, daca iti doresti un look fashion, cu un ten lipsit de imperfectiuni, alege sa ai un fond de ten bun in trusa ta de make-up.

AllBeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *