Piatra decorativa

Piatra-decorativa

Piatra decorativa – idei de amenajari interioare

Cand vine vorba de amenajari interioare, trend-urile se schimba de la an la an si ne este din ce in ce mai greu sa tinem pasul cu ele insa un element care va face o locuinta sa fie moderna si peste multi ani este piatra decorativa. Aceasta ofera locuintei un aspect modern, este rezistenta in timp si daca pe viitor design-ul camerei se schimba aceasta se poate vopsi.

Aceasta decoratiune de interior de potriveste indiferent de stilul locuintei daca este aleasa bine culoarea. Atunci cand alegi un design cu piatra decorativa pentru un spatiu mic si slab luminat culorile trebuie sa fie deschise pentru a da impresia de mai mult spatiu si o luminozitate sporita. Daca vorbim despre o cabana de munte sau o pensiune rustica, atunci putem alege culori inchise, care impreuna cu lemnul natural vor completa incaperea.

Intr-o vila sau pensiune putem imbraca semineul in schimb ce intr-o locuinta moderna putem alege sa acoperim o coloana sau un perete. Pietrele cu design uniform si care imita caramida se potrivesc pentru mansarde sau amenajari in still industrial iar cele mari sau cu forme diferite sunt potrivite pentru stilul rustic.

Pe langa camera sau bucatarii* un perete din baie placat cu piatra decorativa va arata foarte bine si va da senzatia de caldura, relaxare si spatiu. Pe piata locala se pot gasi atat pietre natural cat si imitatii de pietre care sunt fie din gips fie din poliester iar multitudinea de modele care sunt disponibile ne garanteaza adaptabilitatea la orice stil de design. Pentru a evidentia modelul pietrei, este indicat ca peretele placate sa fie luminat pentru intensificarea texturii.

Piata de decoratiuni este intr-o contiuna schimbare si evolutie, iar riscul ca un model sa nu se mai fabrice in cativa ani este mare. Va sfatuim ca atunci cand cumparati piatra, sa cumparati o cutie in plus, astfel asigurandu-va ca daca o piesa se deterioreaza aveti cu ce sa o inlocuiti. In general se foloseste pentru amenajarea living-urilor, dar se poate utiliza si in bucatarii sau bai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *